Animal Empathy Coaching

Animal Empathy Coaching: When I needed a hand I found your paw!

No one can go back in time to change what has happened.

So work on your present to make yourself a wonderful future!


Coachen met de hond
als spiegel

Een hond leeft in het hier en nu. Honden zijn zoals ze zijn. Ze doen zich niet anders voor. Ze zijn goudeerlijk, oprecht en altijd zichzelf. Een hond helpt je terug te gaan naar je echte originele ‘ik’, naar wie je was toen je piepklein was. Een hond prikt door je heen. Een hond herkent dat wat zich echt diep in jou zich afspeelt, maar vooral ook wat onecht is en laat je dat zien door zijn gedrag. Een hond helpt je je maskers af te leggen en gaat samen met jou naar de essentie. Een hond helpt je om alle (beschermende) laagjes af te pellen en maakt je bewust hiervan. Dit alles maakt de inzet van de hond tot een geweldige manier om tot jezelf en (weer) in balans te komen.

De hond laat eigenlijk altijd systemisch van alles zien. De hond vertegenwoordigt dan iets, of iemand, uit het systeem waarin je zit. Dat kan je werk zijn, familie, vrienden en zoveel meer.

Een systemische opstelling is heel krachtig. Het maakt je eens te meer bewust van alles wat er speelt in jouw leven. Er zal dan ook vaak gewerkt worden met een opstelling waarbij de hond wordt ingezet. Zolang het maar bij jou als coachee en bij mij als coach past.

| We think too much and feel too little. | Charlie Chaplin |


#meditatie #gronden #mindfulness #inzichten #coaching #hond #honden#spiegelcoach #systemischwerken #energetisch #familieopstelling#biotensor #inzichtkaarten #kristallen #stenen #etherischeolie #wierook#korrelwierook #WSS #WelshSpringerSpaniel #Caerwyn #animalempathy#animalempathycoaching #coachingbyRita #CoachingWithEmpathy#CoachWithAHeart #lifecoach #inspiratie #EigenEnKrachtig #delenislief