Animal Empathy Coaching: Een voorbeeld van de etherische olie, CO2 en bloemenwaters van Caroline Ingraham.

Animal Empathy Coaching: Een voorbeeld van de etherische olie, CO2 en bloemenwaters van Caroline Ingraham.

Animal Empathy Coaching: dōTERRA etherische olie

Animal Empathy Coaching: dōTERRA etherische olie

Animal Empathy Coaching: dōTERRA etherische olie

Animal Empathy Coaching: dōTERRA etherische olie

Etherische olie van Caroline INGRAHAM en van dōTERRA

Ik werkte al geruime tijd met etherische olie, van Caroline INGRAHAM, voor de behandeling van mijn Welsh Springer Spaniel Caerwyn alsook voor een aantal bevriende honden en we zijn daar allemaal reuze enthousiast over.
Het is zo mooi om te zien hoe dieren perfect weten wat ze nodig hebben om zichzelf te helpen genezen via individuele remedie / medicatie. Bewonderenswaardig gewoon. Wat een instinct!

Sinds die tijd ben ik me meer gaan interesseren voor etherische olie, voor zowel mens, hond en kat. Ik werk veel met de etherische olie van dōTERRA, maar vnl. voor mensen en soms voor (huis)dieren. Voor (huis)dieren werk ik vnl. met de etherische olie van Caroline INGRAHAM, maar ik zet deze olie ook in voor mensen. Bij Caroline heb ik inmiddels een workshop gevolgd over de inzet van etherische olie bij katten. De cursus voor de inzet van haar olie bij honden ga ik in mei a.s. volgen. Maar de ervaring is er al wel, maar ik wil en kan nog heel veel leren vind ik!

Ik ben erg enthousiast over de betrouwbaarheid en de kwaliteit van beide lijnen etherische olie, door sommigen essentiële olie genoemd. Dus zowel over die van dōTERRA als over die van Caroline Ingraham!

Een 'in de olie'-sessie met je (huis)dier is echt geweldig. Zo mooi om te zien hoe ze zelf weten wat zij nodig hebben voor zelfmedicatie, of zoals Caroline het noemt: individualised remedies in het geval van (huis)dieren. Bij wilde dieren heet het Applied Zoopharmacognosy.

De slaaproller biedt uitkomst bij een van mijn coachees tegen slapeloosheid en de Peace doet wonderen bij iemand anders. Om over de Motivate en de Forgive nog maar te zwijgen, zulke mooie ondersteunende olies voor mijn coachees. De Air helpt een andere coachee van mij bij het verwerken van recent verlies.

Een coachee die maar last bleef houden van nek, gewrichten, spanningen, keelchakra en meer is aan de slag gegaan met een combinatie van allerlei soorten olie op verschillende momenten van de dag. Deze behandeling heeft een mooi resultaat geleid.

De allergiemix in de hooikoorts tijd helpt een coachee om meer lucht te krijgen.

Heb je moeite met het drinken van water? Een druppel olie geeft een heerlijke smaak aan je water zonder suikers. Gebruik altijd een glazen fles, geen plastic. 1 druppel olie op een volle fles water. Zie voor suggesties en hun werking de afbeelding links boven aan.

Kortom: laat je adviseren over de etherische olie van dōTERRA en / of die van Caroline INGRAHAM. :-) Ik kan ook met de biotensor kijken welke olie wel of niet geschikt voor jou of je huisdier is.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Mail me vrijblijvend op info@animalempathycoaching.nl